Monday, February 1, 2010

Katre Kaseleht (PG 2007) "Kuningas Learis"


www.vonkrahl.ee

Kas uued karud klassikarukkis veavad sheikspiiripõllule jultunult viljaringe? Või hoopiski noored püssid, kes kogenud snaiperi Peeter Jalaka käsivarrelt annavad täpset ja tabavat turmtuld raskete klassikaköidete riiuli pihta?

Värsked näod Von Krahli Teatris on tulnud, et endale koht kätte võidelda. TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia lavakunstide osakonna teatrikunsti 8. lennu ehk VON KRAHLI KURSUSega saate tuttavaks nüüd – Peeter Jalaka lavastuses Kuningas Lear.

Noored teatrikahurid sihivad oma mürsud lavakunstiõppejõud Peeter Jalaka marssalikepi juhtimisel lavakunstiõppejõud Peeter Raudsepa pihta. Ja tema ei ole sellel lahinguväljal ei keegi muu, kui Kuningas Lear ise!

Hoidke alt – neid poisse ja tüdrukuid pole te veel näinud! Von Krahli kursus on:

Jim Ashilevi, Kait Kall, Ott Kartau, Katre Kaseleht, Liis Lindmaa, Loore Martma, Maili Metssalu, Madis Mäeorg, Tõnis Niinemets, Mari Pokinen, Ivo Reinok, Ragne Veensalu, Kirsti Villard, Siim Sups.

Kursus internetis: http://www.vonkrahl.ee/et/4526 ja http://www.alhena.ee/kaheksa/

"Kuningas Lear" on esimene osa Von Krahli teatri 2010 aasta etenduste tsüklist "Põlvkonnad". Märtsis esietendub "The End", laval Mari Abel, Tiina Tauraite, Riina Maidre, Erki Laur, Juhan Ulfsak ja Taavi Eelmaa ning aprillis "Mart ja Kristjan", laval Mart Koldits ja Kristjan Sarv. Tsükkel peegeldab Von Krahli teatri põlvkondade suhteid maailma ja ühiskonna, kunsti ning üksteisega.

William Shakespeare "Kuningas Lear", esietendus 30. jaanuaril kell 19.00, etendused 1., 2., 3., 5., 6., 8., 9., 11., 12., 13. veebruaril algusega kell 19.00

Piletid saadaval Piletilevis ja Piletimaailmas ning Von Krahli kassas.

Vaata ka: http://www.epl.ee/artikkel/487259

No comments: