Thursday, April 14, 2011

MAA VÄRVID 2011
















 Christiin Lehtmets 2010















Heliise Tamm 2010
 Siim Elmers 2010

Pelgulinna Gümnaasiumist jõudsid konkursi võitjate hulka järgmised õpilased, keda juhendasid õpetajad Tiia Vali ja Jüri Mäemat:

Christiin Lehtsaar
Siim Elmers
Katariina Lahesaar
Heliise Tamm
Katariina Mäll
Kirke Raidmets
Marta Raidna

Kõigi võitjate töödega saab tutvuda konkursi kodulehel:
http://www.maavarvid.ee/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=44&Itemid=63&lang=et

Kallid noored kunstnikud, maalikunsti õpetajad, vanemad!
Täname Teid sellise rõõmsa koostöö eest ja osalemises noorte kunstnike konkursis „Maa Värvid". 2011. aastal Tallinn sai üheks aastaks Euroopa Kultuuri pealinnaks, sellepärast kõikide jaoks oli loogiline konkursi teema „Minu linn".
Iga aastaga meie juurde tulevate joonistuste arv suureneb! Sellel aastal Eestist oli 2592 tööd ja 3795 teistest riikidest! Seepärast kohtunikekogul on raske välja valida võitjaid nii paljude osalejate seas.
Kaksteist aastat tagasi konkurss „Maa Värvid" oli planeeritud, kui konkurss, kus osalevad ainult Eestis elavad inimesed. Aeg möödub, Internet andis võimaluse konkursile areneda ja saada rahvusvaheliseks. Iga aastaga konkurss saab sõpru juurde.
Kallid kunstnikud Eestist, Venemaalt, Ukrainast, Valgevenest, Lätist, Leedust, Saksamaalt, Prantsusmaalt ja teistest riikidest! Ükski konkurss, isegi meie oma, ei saa välja valida paremaid. Kui Te olete töökas, siis pingutus korrutatud talentiga toovad eduni. Kõige tähtsam on vanemate osalemine ja kohtumine hea õpetajaga.
Kallid õpetajad! Täname Teid armastuse eest loomingu vastu ja töö eest noorte kunstnikutega.
Kallid vanemad! Täname Teid oma laste toetamise eest kunstis.
Meie lugupeetud kohtunikekogu koosseis sellel aastal suurenes. Püsivate kohtunikekogu liikmete juurde lisandusid Tallinna Kunsti Akadeemia tudengid.
Tulemusena auhindade nimekirja pääses 87 joonistust Eestist ja 216 joonistust välismaalt.
Võitjate autasustamise tseremoonia toimub Eestis 30.aprillil, kell 12.00, Õpetajate Majas Tallinnas (aadress Raekoja plats 14).
Palume kõiki osalejaid teatada ette oma kohaletulekust üritusele ( info@maavarvid.ee ).
See e-posti aadress on kaitstud spämmirobotide vastu. E-posti aadressi nägemiseks peab olema JavaSkripti kasutamine olema lubatud.

No comments: