Friday, October 29, 2010

Kätlin Aas (PG, 11 K) esineb Aldo Järvsoo (PG 1995) moeshow'l


fashioncopious.typepad.com/
Kätlin Aas võib tunduda üsna tavalise 11. klassi tüdrukuna, kuid hoolimata oma noorusest on ta juba kandnud laval paljude tippmoeloojate loomingut. Novembri alguses kannab ta ka kodumaiste tippude Aldo Järvsoo ja Riina Põldroosi loomingut.
Tallinna juurtega tippmodell on kõndinud Pariisi, Milano, New Yorgi ja Londoni moenädalatel muuhulgas näiteks ka Miu Miu, Givenchy, Versace, Kenzo, Yves Saint Laurent`i, Jil Stuarti ja Oscar de la Renta moeshowdes. Kõige olulisemat rolli Kätlini karjääris on mänginud mõjukas Prada kaubamärk, mille moeshow`d ta alustas ja lõpetas ning mille reklaamkampaanias on ta ka üles astunud.



Kätlini avastajaks on Eesti Modelliagentuuri juht Katrin Rannaväli, kellele jäi huvitava välimusega tüdruk silma ühel suvisel vabaõhuüritusel, kus ta esines oma showtantsu trupiga.
Kätlin õpib kunstiklassis ja on väga loominguline inimene, kellele meeldib joonistamine, maalimine. Ta jumaldab ka tantsimist kui loomingut, vallates erinevaid tantsustiile.
Intervjuus välispressile on Kätlin rääkinud, mida modellindus talle on andnud: „See ei ole muutnud mu iseloomu. Kuid see on andnud mu elule avarama perspektiivi."

Et toetada ka kohalike moe-andeid lubanud Kätlin astuda üles ka Tallinna moenädalal - 5. novembri õhtul toimuval Aldo Järvsoo ja Riina Põldroosi moeshow`l.

www. http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=400476&r=61

No comments: