Sunday, April 1, 2012

Teesklemine keelatud!









Sandra Jõgeva stand-up tragöödia


Eesti Kunstiakadeemia tegevuskunstide osakond teatab, et 2. aprillil avatakse teatris Cabaret Rhizome etenduskunstide festival "Teesklemine keelatud! No Pretending!" Festival kestab 15. aprillini ning selle aja jooksul on publikul võimalik viiel õhtul tutvuda sellega, mis leiab aset kunsti, teatri, filmi ja muusika piiridel. 


Festivalil esitatavad teosed vastavad küsimustele nagu, mis toimub etenduskunstide maastikul siis, kui ideaalid on veel kaunid? Kui tarbija maitse ja tööturu nõudmised veel ei koti? Kui ei ole veel karjuvat vajadust kõigile meeldida? Kui julgetakse eksperimenteerida? Kui kõikjal nõutakse autoriteetide allkirjadega soovituskirjasid? Kui produtsendid ja kuraatorid muigavad?
4. aprillil, kell 20.00 on kavas TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia etenduskunstide osakonna kursusetöö „Harjutus“. 6.aprillil kell 20.00 astuvad üles Tencu ja Taavi Kerikmäe eksperimentaal-audiovisuaalse kontsertiga „Stalker – prosthetic brain". 8. aprillil esinevad Einike Leppik (EMTA), Carl-Robert Kagge (EKA) ja Ove-Kuth Kadak (G.Otsa nim. muusikakool)audiovisuaalse kontsert-installatsiooniga "Trajektoor". 10. aprillil kell 18:00 esinevad Aalto Ülikooli Media Labi tudengid teosega “80km Jumper Wire”. 14. aprillil esineb EKA tudengiteja õppejõudude muusikaline kooslus "Postinstrumentum". Festival lõppeb 15. aprillil kell 15.00 etenduskunstide haridusteemalise ümarlauaga, millele järgneb lõpupidu. 
NB! Kõik etteasted on tasuta, kuid kohtade arv Cabaret Rhizome´is on piiratud - tulge varakult kohale!
Cabaret Rhizome asub Kaarli pst 9. Täpsemat infot leiate tegevuskunstide osakonna blogist performachine.wordpress.com ning ürituse Facebooki lehelt www.facebook.com/events/279631502114487/

No comments: